Monday, 21 November 2011

The End

Wohooo~~... finally im free,but just for this sem.5 sem to go .. final exam end today.. happy.. can't wait to see my mom n dad and ***** miss them all.. <3 <3
 Penang are waiting 4 me rite now.. oh yeah miss my JEBAT too .. wait for me honey .



Thursday, 17 November 2011

Final !!!!!


Pagi paper first exam 14 Nov 2011,pukul 08.55 pagi tetiba hp maxis bunyi message.
From : ABAH
Message : Your exam is your life,do it , try the best !!

Time tu rasa macam nak nangis , sebak rasa. tp message 2 buat bersemangat nk jawap exam betoi2.
Xsabaq nak balik pelok abah dengan mama.
Wait 4 ur daughter ok.

MISS U DAMM MUCH MUMMY N DADDY !!


Last but not least ..

Good luck to all friend
do da best oke..
 and ....



Finally Convo

Wah2 agak dah lama x update blog ni.dah bersarang dah.. sory honey.. ada banyak benda nak cerita . but this entry nak story sal konvokesyen ri2.Cha konvo kat Putrajaya International Convention Centre (PICC)

PICC
Apa yang terbaik ialah bila my mom n my dad pon datang jugak.Abang . adik2 pon ada.
Depa bertolak dari penang 2Nov 2011 pukui 3ptg.sampai kat hostel cha dalam pkul 7.30 malam.lepas 2 kami bertolak p tempat nak stay semalam kat putrajaya presint 9.umah 2 kakak dah booking awal sebab kakak penah stay kat situ time dya p kursus ri2.so xdak la susah2 nak cari kan.

Pagi 3 nov tu abang hantaq cha dengan mama n abah p PICC.abang x msuk skali sebab adik2 still tido kat umah.xpa la atleast abg mai jugak.

urmm.. apa lagi eh nak bagitau.. ha oke.geng cha yang mai konvo sikit ja.n cha sowg ja perempuan.tapi xpa sebab geng2 laki cha semua take care cha.antara yang ada Zharul,Shap,Ja'far,Aliff,Qomar.Tapi qoma xkonvo sbb dya xsempat nak reply surat konvo ri2.kesian dya.tapi xpa kami bagi ja dya pkai jubah konvo.



Only 5 Of us


Aliff,Zharul,Cha,Thana,Shap,Ja'far

Oke jom tgk pic2 lain plak yang sempat kitorang snap.


Watak Utama

Aliff

K.A.M.I
Happy Dapat Konvo

Zharul

Qomar


Ja'far

Shap
Oke setakat nie je la dulu gambar yang ada.Gambar dengan my mom n my dad xda lagi sebab ada kat kamera qomar.xsampat ag nak ambik.nantii da ada.cha update lagi .
Bye2 for now.